Over mij

_mg_9052

Reizen en schrijven lopen als een rode draad door mijn werk. Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde in Amsterdam vloog ik anderhalf jaar als KLM-stewardess de wereld over om daarna jarenlang reizen te ontwikkelen en te verkopen (met name naar China) voor verschillende reisorganisaties, waaronder Koning Aap Reizen. Ook schreef ik mee aan reisbrochures.

In 2008 gooide ik het roer om en begon ik te schrijven voor verschillende kranten en tijdschriften. Ik heb speciale interesse in interviews met een thematisch karakter en daarnaast zijn o.a. kunst en literatuur, wijsheid, zingeving, psychologie en lifestyle, D.I.Y, papier, natuur, tekenen en reizen onderwerpen waar ik graag over schrijf.

Behalve dat ik schrijf, voer ik ook regelmatig redactie over werk van anderen en ben ik managing editor projecten voor o.a. Flow Magazine.

Op mijn website laat ik een keuze van artikelen en interviews zien die ik de afgelopen jaren maakte, meestal in opdracht, en vaak in nauwe samenwerking met redacties, vormgevers, illustratoren en fotografen.

Heb je vragen, opdrachten of suggesties voor artikelen, laat het me weten!

Meer gedetailleerd, zie Linkedin

 

 

De illustratie op de achtergrond is gemaakt door Marloesdevries.com voor Flowmagazine.nl